logo

kunstenaar Marja van den Brink

MARJA VAN DEN BRINK

Ik ben geboren in Gouda. Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Wageningen en de College of Art in Edinburgh, heb ik zes jaar als landschapsarchitect gewerkt en in die functie diverse tuinen en parken ontworpen. Nu heb ik een eigen tuinontwerp bedrijf.

Ik heb verschillende (model) tekencursussen gevolgd In Gouda en Ede.  Aan de College of Art studeerde ik illustratie en digitale fotobewerking.  Al deze invloeden zijn terug te vinden in mijn schilderijen en de stijl diE ik heb ontwikkeld. Ik werk hoofdzakelijk met acrylverf.

Sinds 2011 ben ik professioneel werkzaam als kunstenares en neem ik regelmatig deel aan groepsexposities, activiteiten op het raakvlak met kunst en hebben mijn schilderijen in de Berlin Art Center gehangen. De thema's die herhaaldelijk terugkomen in mijn werk zijn: de mens en de natuur.

'De mens leeft in een verstoorde relatie met de natuur. In mijn doeken probeer ik de mens weer met zijn omgeving te verweven."

 

CONTACT

Heb je vragen over een schilderij, wil je iets weten over een activiteit of vragen of ik ergens aan deelneem. Neem dan gerust contact met mij op.

A: Gouda (nederland)
T: 06 196 95 720
E: mcnvandenbrink@gmail.com